Новини

Лентата на 14-я магазин МЕТРО в България прерязаха кметът на Сливен Кольо Милев и генералният директор на МЕТРО „Кеш & Кери” България Емилиян Абаджиев.

„Винаги съм вярвал, че Сливен има огромен потенциал да привлича интереса на предприемчивите. И за да реализираме този интерес, активни ще бъдем и ние – в Общината. Добрата среда за бизнес за мен не е понятие, което обслужва само хората от бизнеса. Тя е инвестиция в бъдещето, в доходите, в сигурността на гражданите на Сливен. Политиката на нашето управление ще бъде към създаване на условия за повече работни места.”, обяви Кольо Милев.

Кметът Милев получи и първата клиентска карта на новия търговски център.

На тържеството по случай откриването на магазин Метро компакт в Сливен присъстваха председателят на Общинския съвет Сливен Соня Келеведжиева, търговският директор на МЕТРО „Кеш & Кери” България Владимир Данев, директорът на Технополис Тодор Белчев, ръководители на административни структури от града и региона и много клиенти.

Водосвет за здраве и добро начинание отслужи отец Красимир от катедралния храм „Св. Димитър” в Сливен.

МЕТРО е една от най-големите международни търговски компании. Магазинът в Сливен има търговска площ от 2000 кв. м. Той се помещава до магазин Технополис. От компанията заявяват, че в него ще се предлагат повече от 2500 висококачествени хранителни и нехранителни продукти на конкурентни цени на едро. Откриват се нови 12 работни места. Развитието на бизнеса на търговците ще допринася за увеличаване на данъците към общината и държавата.


Снимки: