Новини

На 3 юни 2012 година с. Самуилово чества празника си. Той по традиция се отбелязва на деня(по стар стил), посветен на Св. Св. Константин и Елена.

На тържествата присъстваха г-жа С. Келеведжиева – председател на Общинския съвет, инж. Кольо Милев – кмет на община Сливен, г-н Борислав Павлов и г-н Р. Русев – зам. председатели на Общински съвет Сливен, общински съветници и много гости. Кметът на селото Радослав Кутийски откри празника, а г-н Кольо Милев- кмет на Сливен приветства гостите и жителите на Самуилово от името на Общината и ОбС Сливен.

Празничната програма включваше надпяване на самодейни състави от населени места на общината на лятната естрада в селото, традиционни хора в парка край стария 1000-годишен дъб в центъра на селото.

На пистата край Самуилово се проведе мотокрос, който събра състезатели и любители от цялата страна. Освен състезанието за високи скорости в следобедните часове се проведе и футболна среща между отборите на с. Самуилово и с. Бяла, която бе спечелена от отбора на домакините с пет на един.


Снимки: