Новини

Почетен плакет в знак на уважение и признателност получи председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва /СОСЗР/. Отличието му бе връчено по време на среща с председателя на Общинския съвет на СОСЗР о.р. Митко Манев. От името на областния и общински съвет на Съюза на офицерите той благодари на председателя Митев за доброто сътрудничество и подкрепа, които те срещат в лицето на Общинския съвет. Той изрази надежда, че и занапред структурите и местната власт ще работят ползотворно за града и повишаване на патриотичното възпитание, духа и родолюбието на жителите на общината.

„Приемете благодарността ни за помощта и съдействието, които ни оказахте при подготовката и провеждането на тържеството по повод 110-годишнината на Трета българска армия“, заяви още о.р. Манев.

На свой ред председателят Митев благодари за оказаната чест и висока оценка и подчерта, че те са особено значими на датата - 12 октомври, когато се отбелязва Денят на българската община и местното самоуправление. Той увери гостите, че местният парламент винаги е готов да откликне на отправена молба и подкрепа за реализиране на общополезни начинания.

В рамките на срещата бяха обсъдени планове за бъдещи общи инициативи и евентуално партньорство за реализиране на мероприятия. На нея присъстваха още секретарят на СОСЗР в област Сливен полк„о.з. Ангел Васков и председателят на СОСЗР в община Сливен полк.о.з. Петър Грабчев.


Снимки: